Maria Åkerberg i Falkenberg

Eco Emerald

Maria Åkerberg i Falkenberg

Vi erbjuder produkter från bland annat Maria Åkerberg i vår skönhetssalong i Falkenberg. Maria Åkerberg har produkter för ansiktet, kroppen, håret, fötter och även make-up. Samtliga produkter är ekologiska och består av en hög kvalitet. Alla skönhetsprodukter som vi använder oss utav anpassar vi till din hy för att du ska känna skillnad. Du kan även köpa diverse produkter från oss. Alla våra produkter som vi använder oss utav är inte djurtestade och alla är ekologiska. För oss är det viktigt att vi kan erbjuda ekologiska produkter.

Om du behöver råd i vilken slags produkt du vill införskaffa dig så kan du alltid ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Vi vet alltid vilken produkt som lämpar sig bäst för din hy. Vi innehar även en E-shop om du vill beställa olika skönhetsprodukter, det kan du göra om du går in på vår hemsida, länken hittar du här bredvid.

Frågor?

Om du har några frågor om oss eller om våra behandlingar så kan du alltid ta kontakt med oss. Du kan använda formuläret som befinner sig på sidan, mejla eller ringa oss.

Varmt välkommen!