Skönhetssalong i Falkenberg

Eco Emerald

Skönhetssalong i Falkenberg

Vi på Eco Emerald är en skönhetssalong i Falkenberg. Vår salong ligger mitt i Falkenbergs galleria och alla som känner att de vill unna sin kropp en avslappnande massage eller en annan behandling är välkomna till vår salong. Vi erbjuder en hel del olika behandlingar, så de flesta brukar alltid hitta något som passar. Vi säljer även diverse produkter till dig som även efter behandlingen vill unna sin hy extra vård.

Vi innehar bland annat produkter från Maria Åkerberg som enbart framställer ekologiska produkter. Vi använder oss enbart av produkter som är ekologiska och som inte är djurtestade. Vi hjälper dig alltid med att hitta den produkt som passar dig och din hy bäst. Vi erbjuder behandlingar till både män och till kvinnor.

Kunden i fokus

Vi vill att varje kund som kommer till vår salong ska vara nöjda med våra behandlingar och produkter. Vi har alltid kunden i fokus och vill att kunden alltid ska vara helt nöjd efter besöket. Vår ambition är att alltid kunna ge våra kunder en god kundservice. En god kundrelation och kommunikation med våra kunder är något vi alltid eftersträvar.